Често поставувани прашања

Дали големините се стандардни?

Дали моделите можат да се изработат и по нарачка?

Да. За повеќе информации ве молиме контактирајте не преку директна порака, или на телефонскиот број 032 386 999.

До кои земји доставувате?

Вршиме достава низ цел свет. Доставата во Македонија е бесплатна, додека интернационалната достава е 10 евра за стандардна постапка, и 25 евра за брза постапка.

Продавници